Sosiaalinen media

Kauttani saat sosiaalisen median strategisen suunnittelun, toimintasuunnitelman tai sosiaalisen median ylläpitopalvelun yrityksellesi. Autan myös yrityksesi työntekijöitä sosiaalisen median haltuunotossa koulutusten ja workshopien muodossa.

Sosiaalisen median strategia
Sosiaalisen median strategiassa otetaan aina huomioon yrityksen kokonaisstrategia ja tavoitteet. Sosiaalisen median strategian tavoitteena on kiteyttää yrityksen SoMe -toiminta, -tavoitteet, -kanavat ja -toimenpiteet niin markkinoinnin, viestinnän, rekrytoinnin kuin asiakaspalvelun kannalta, yrityksen strategisia tavoitteita tukien. Osana prosessia analysoin yrityksenne sosiaalisen median näkyvyyden nykytilan ja luomme toimenpidesuunnitelman, kanavasuunnitelman, tavoitteet ja mittaristot toiminnan seuraamiseen.

Community Management eli sosiaalisen median ylläpito
Tarvitseeko yrityksesi SoMe -tiimi apua ja tukea toiminnalleen? CM -palvelun avulla huolehdit siitä, että sosiaalisessa mediassa vastataan, seurataan ja toimitaan. Palvelun osana autan yrityksenne sosiaalisen median tiimiä ottamaan vastuun toiminnasta ja hallitsemaan sosiaalisen median toiminnan varmasti, tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Sosiaalisen median kampanjat
Autan yrityksiä myös sosiaalisen median markkinointikampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Yhteydenotto SoMestajaan

Kysy lisää tai tilaa SoMestaja paikalle!