Image
Markkinointi ja yrittäjyys
Liiketoiminta- ja SoMe-koulutukset

Minä ja SoMe Studion muut kouluttajat valmennamme yrityksiä ja yhteisöjä vuosien kokemuksella digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median teemoista. Olemme kouluttaneet kuntia, julkisyhteisöjä ja kaikenkokoisia yrityksiä jo vuodesta 2013 lähtien. Vuosien varrella koulutusmatkat ovat vieneet meitä Enontekiöltä Etelä-Eurooppaan.

Tyyppillisin koulutussisältö liittyy sosiaalisen median tai digitaalisen markkinoinnin strategiseen suunnitteluun, verkkokaupan markkinointiin, johtoryhmän sosiaalisen median käytön valmentamiseen, sosiaalisen median hyödyntämiseen yrityksen liiketoiminnan kasvun tukena tai sosiaalisen median teemoihin mainonnasta välineiden hallintaan.

Syksystä 2018 lähtien SoMe Studio kouluttajineen on myös toiminut järjestäjänä TE-toimistojen ”Digitaalinen markkinointi ja verkkokauppa” -työvoimakoulutuksissa Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Jo ennen näitä toteutuksia olen itse ollut kouluttajana myös muiden tahojen vastaavissa toteutuksissa vuodesta 2011 lähtien sekä suunnitellut rekrytointi- ja työvoimakoulutuksia muiden tahojen apuna ja toteutettavaksi.

Koulutusten hinnat alkaen 1050 €.

Valmennusten hinnat riippuvat myös matkakustannuksista koulutuspaikkakunnalle.

Pyydä tarjous tai kysy lisää »