fbpx

Maria Rajakallio – SoMestaja

Olen kouluttanut satoja yksilöitä ja konsultoinut kymmeniä yrityksiä sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin teemoihin liittyen.

Asiakkaitani ovat tyypillisesti yritysten omistajat, johtajat ja johtoryhmät, jotka haluavat varmuutta ja apua tehokkaaseen sosiaalisen median strategiseen hyödyntämiseen tai markkinointitoimintaan verkossa. Olen auttanut satoja työnhakijoita markkinoimaan ja myymään osaamistaan verkossa. Erityisen kiiteltyjä koulutuksia ovat olleet henkilöbrändäykseen, oman osaamisen tuotteistamiseen ja sissimarkkinointiin liittyvät koulutuskokonaisuudet.

Olen kouluttanut ja konsultoinut sosiaalisen median teemoista yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä vuodesta 2010 lähtien.
Toimin tuolloin projektipäällikkönä Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkeessa, joka tutki sosiaalisen median hyödyntämistä nuorten palveluissa ja markkinoinnissa.

Sosiaalisesta mediasta kiinnostuin vuonna 2005 opiskellessani Tampereen teknillisen yliopiston tietotekniikan koulutusohjelmassa hypermedia pääaineenani. Sain osallistua tutkimusapulaisena virtuaaliyliopistohankkeeseen ja tutkin kandidaatin työssäni vuonna 2006 sitä, miten suomalaiset verkkokaupat hyödyntävät sosiaalista mediaa myynnin lisäämisessä.
Tietoteknisen opintotaustan lisäksi olen opiskellut markkinointia, yritysviestintää, henkilöstöjohtamista ja tulevaisuuden tutkimusta. Diplomityöni tein vuonna 2009. Työ käsitteli sosiaalisen median mahdollisuuksia yliopistojen opiskelijamarkkinoinnissa.

Olen myös toiminut markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan tehtävissä muun muassa rekrytointialalla ja Fonecta Oy:ssä. Tällä hetkellä toimin lisäksi digitaalista liiketoimintaa tekevien yritysten etujärjestön, Verkkoteollisuus ry:n, toimitusjohtajana.

SoMe Studio on perustettu vuonna 2013 ja työllistän oman itseni lisäksi myös osa-aikaisesti sisällöntuottajia, valokuvaajia ja graafikoita. Teen myös tiivistä yhteistyötä useiden mainostoimistojen kanssa.

Voit lukea minusta lisää LinkedIn -profiilistani: https://www.linkedin.com/in/mariarajakallio/

Yhteydenotto SoMestajaan

Kysy lisää tai tilaa SoMestaja paikalle!