Image

Liiketoiminnan kehittäminen

SoMe Studion asiantuntijapalvelut

SoMe Studiolle on kertynyt vuosien varrella kokemusta monilta sektoreilta aina yksityisistä työnhakijoista itselleen sparrausta kaipaavista johtajista ja yrittäjistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin sekä julkisen sektorin toimijoihin saakka.

Olen toiminut kouluttajana ja konsulttina jo yli kymmenen vuotta, näistä yrittäjänä vuodesta 2013 lähtien. Yrittäjyyden lisäksi olen tehnyt aiemmin työuraa markkinoinnin ja digitaalisen kehityksen päällikkö- ja johtotehtävissä sekä nuoriso- ja verkkokauppa-alan järjestöjen toimitusjohtajana. Olen toiminut julkisella sektorilla, pörssi- ja kv-alan yrityksissä sekä toiminut lobbarina kansainvälisissä sekä poliittisissa verkostoissa.

Koulutuspaketteja ja digialan asiantuntijoita

Tarjoan koulutuspaketteja, strategista konsultointia sekä mentorointia yrityksesi kehittämisen eri vaiheisiin. Olemme yhdessä tiimiini kuuluvien muiden asiantuntijoiden kanssa kouluttaneet uusia digialan asiantuntijoita, rakentaneet markkinointistrategioita niin yrityksille, kuin yksityisille henkilöille, tuotteita ja palveluita myyville tahoille sekä toteuttaneet liiketoiminnan kehitysprojekteja laajasti eri aloilla.

Olen toiminut hallitustehtävissä järjestökentässä, ravintolasektorilla ja yksityisissä pk-sektorin yrityksissä sekä toiminut mentorina kymmenille pienyrittäjille. Toimin tällä hetkellä luottamustoimessa Tampereen Kauppakamarin kaupan valiokunnassa sekä mentorina Nordic Start Up Schoolin yrityksille.

Enemmän kuin pelkkää digimarkkinointia

Autamme myös sosiaalisen median markkinointikampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Meillä on kokemusta muun muassa teollisuusyritysten sisällöntuotannosta ja isojen rekrytointimessujen somenäkyvyyden hoidosta sekä kaikesta siltä väliltä.

Jos tarvitset apua yllä mainituissa teemoissa, niin ole rohkeasti yhteydessä!

Haluatko kehittyä kanssani?

Uskon, että monipuolisen kokemukseni ansiosta voisin auttaa myös sinun yritystäsi löytämään uusia näkökulmia ja rakentamaan strategiaa kohti entistä kannattavampaa liiketoimintaa. Olen myös kiinnostunut hallitustyöskentelystä toimintansa modernisoinnista ja kehittämisestä kiinnostuneissa yhtiöissä.

Pyydä tarjous tai kysy lisää »