ELY-KESKUKSEN YRITYSTEN KEHITTÄMISPALVELUT

SoMe Studio on valittu Suomen johtavien asiantuntijoiden joukkoon, palveluntarjoajaksi toteuttamaan ELY-keskusten yritysten kehittämiseen suunnattuja räätälöityjä konsultointipalveluja pk-yrityksille. Palvelut on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua tai kansainvälistyä.

Markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittäminen

ELY-keskus on valinnut Marian tarkasti valikoituun asiantuntijapooliinsa tuottamaan ELY-keskuksen tuettuja palveluita Markkinoinnin ja asiakkuuksien osa-alueella.

Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, jolla on tarve kokonaisvaltaisesti suunnitella ja kehittää markkinointia ja asiakkuudenhallintaa.

Tavoitteena on tehostaa pk-yrityksen liiketoimintaa kilpailukykyisemmäksi markkinointistrategiaa ja asiakkuudenhallintaa kehittämällä sekä hyödyntämällä digitalisaatiota.

Palvelu voi sisältää toimenpiteitä, joilla esimerkiksi:

  • Ohjataan yritystä markkinoinnin strategisessa suunnittelussa.
  • Kehitetään asiakkuudenhallintaa markkinointistrategian osana.
  • Analysoidaan eri viestintä- ja markkinointikanavien merkitystä, painoarvoa ja käyttökelpoisuutta ja suunnitellaan markkinoinnin toimintatapoja.
  • Kehitetään markkinointiosaamista mm.: hinnoittelu, tuotteistaminen, jakelutiet, toimintaprosessit, markkinoinnin organisointi.
  • Ohjataan suunniteltujen markkinointitoimenpiteiden kustannustehokkaaseen toteutukseen.

Konsultointi on ELY-keskuksen tukemaa, kestoltaan on 2–5 päivää kerrallaan. Palvelu maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä.

Mikäli tarvitset apua hakuprosessiin, ota yhteyttä Mariaan:

maria.rajakallio@somestudio.fi tai p. 040-5862780

Image