Hanki lisää asiakkaita sosiaalisen median avulla

Jopa 75% BtoB –asiakkaista etsii itse tietoa verkosta ennen yhteydenottoa toimittajayrityksiin. Kun haluat tarjota asiantuntemuksesi oikeille kohderyhmille oikeaan aikaan tarvitset verkon, hakukoneiden ja sosiaalisen median apua.  Asiakkaiden keskuudessa liidit liikkuvat sosiaalisessa mediassa. Onko yrityksesi läsnä, kun asiakkaat etsivät?

SoMe Studio tarjoaa sosiaalisen median koulutuksia, strategista konsultointia ja ulkoistettua sosiaalisen median hoitoa erityisesti BtoB -sektorin yrityksille. Kun  organisaation oma aika tai asiantuntemus ei riitä tavoitteellisen näkyvyyden hallintaan sosiaalisessa mediassa, voit pyytää apua meiltä.

 

Sosiaalisen median strateginen suunnittelu

Tavoitteellinen toiminta sosiaalisessa mediassa vaatii suunnitelmallisuutta. On tärkeää tietää millaisin viestein asiakas tavoitetaan ja missä kanavissa hän liikkuu. Strategisten konsultointipakettiemme avulla tiedät, missä ja millaisin viestein asiakas sosiaalisessa mediassa kohdataan. Alla esimerkki palvelupaketistamme.

SoMe Suunnitelma
  • Aloituspalaverin jälkeen SoMe Studio laatii asiakkaalle nykytila-analyysin ja siihen  perustuvat suositukset käytettävistä sosiaalisen median kanavista ja julkaisuajankohdista parhaimman tuloksen aikaansaamiseksi. Lisäksi SoMe Studio laatii asiakkaalle ehdotuksen viestinnän tyylistä ja ideoita markkinointikampanjointiin sosiaaliseen mediaan.  Kokonaisuuteen sisältyy 2h koulutus sosiaalisen median käytöstä ja alan parhaita käytänteistä.
Sosiaalisen median toimenpidesuunnitelmien hinnat alkaen 1250 eur + ALV

 

Sosiaalisen median näkyvyys palveluna

Inboundmarkkinointi ja asiakkaiden kohtaaminen sosiaalisessa mediassa vaatii aikaa ja resursseja. Palveluiden ulkoistaminen voi tuntua hankalalta, sillä asiantunteva sosiaalisen median hoito vaatii alakohtaista osaamista. SoMe Studio on keskittynyt juuri digialan yritysten sosiaalisen median näkyvyyden hoitoon, joten asiantuntemusta vaativaankin keskusteluun löytyy. Palvelemme suomeksi ja englanniksi. Alla esimerkki ulkoistetun sosiaalisen median hoidon palvelupaketistamme.

SoMe Näkyvyys

Palvelu toimii kuukausisopimuksella (minimisitoutuminen 3kk kerrallaan) ja SoMe Studio hoitaa asiakkaan sosiaalisen median kanavia sovitulla palveluvasteella. Palveluun voi kuulua esimerkiksi:

  • Kolme sosiaalisen median päivitystä enintään kolmeen kanavaan viikoittain
  • Yksi asiantuntija-artikkeli suomeksi tai englanniksi yrityksen verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan kuukausittain
  • Viikkoraportointi sosiaalisen median toiminnan kehittymisestä
  • Sosiaalisen median päivityskalenteri
  • Kuukausipalaveri asiakkaan tiloissa*
  • Yrityksen omien kuvien käyttö ja käsittely sosiaaliseen median kanaviin sopiviksi
  • Lisäksi SoMe Studio voi hoitaa asiakkaan työntekijöiden koulutuksen, yrityksen johtoryhmän sosiaalisen median hoidon tai sparrauksen sekä videotuotannon sosiaaliseen mediaan
Sosiaalisen median hoidon palvelupaketit alkaen  650 eur + ALV /kk

 

*Mikäli asiakkaan toimitilat eivät sijaitse pääkaupunkiseudulla tai Pirkanmaalla, kuukausipalaveri pidetään videon välityksellä.

Yhteydenotto SoMestajaan

Kysy lisää tai tilaa SoMestaja paikalle!


Tilaa Somestajan uutiskirje
Saat sähköpostiisi kuukauden tärkeimmät someuutiset.
Tilaamalla uutiskirjeemme annat SoMe Studiolle luvan yhteydenottoon.

Blogiarkisto

Laadi SoMe Action Plan
Laadi SoMe Action Plan - Pohja sosiaalisen median toimintasuunnitelman laatimiseen.
Laatimalla SoMe Action Planin annat SoMe Studiolle luvan olla sinuun yhteydessä.