SoMe kuntoon

Autan yritystäsi sosiaalisen median haltuunotossa suunnittelemalla esimerkiksi sosiaalisen median strategian, toimintasuunnitelman tai kanavastrategian käyttöösi. Lisäksi autan sinua sosiaalisen median kriisiviestintään liittyvissä asioissa.

 

Sosiaalisen median strategia

Sosiaalisen median strategiassa otetaan aina huomioon yrityksen kokonaisstrategia ja tavoitteet. Sosiaalisen median strategian tavoitteena on kiteyttää yrityksen SoMe -toiminta, -tavoitteet, -kanavat ja -toimenpiteet niin markkinoinnin, viestinnän, rekrytoinnin kuin asiakaspalvelun kannalta, yrityksen strategisia tavoitteita tukien. Osana prosessia analysoimme yrityksesi sosiaalisen median näkyvyyden nykytilan ja luomme toimenpidesuunnitelman, kanavasuunnitelman, tavoitteet ja mittaristot toiminnan seuraamiseen.

 

Sosiaalinen media rekrytoinnissa

Haluatko kohdentaa yrityksesi rekrytoinnin alasi parhaille talenteille? Kaipaisitko yrityksesi työnantajamielikuvaan hieman kohennusta? Mietimme kanssasi kanavat, viestit ja toimenpiteet, joilla yrityksesi erottuu työnantajajoukosta edukseen.

 

Community Management

Tarvitseeko yrityksesi SoMe -tiimi apua ja tukea toiminnalleen? CM -palvelumme avulla huolehdit siitä, että sosiaalisessa mediassa vastataan, seurataan ja toimitaan. Palvelun osana autamme omaa sosiaalisen median tiimiäsi ottamaan vastuun toiminnasta ja hallitsemaan sosiaalisen median toiminnan varmasti, tehokkaasti ja ammattitaidolla.

 

Yhteydenotto SoMestajaan

Kysy lisää tai tilaa SoMestaja paikalle!


 


Jätä kommenttisi

Tilaa Somestajan uutiskirje
Saat sähköpostiisi kuukauden tärkeimmät someuutiset.
Tilaamalla uutiskirjeemme annat SoMe Studiolle luvan yhteydenottoon.

Blogiarkisto

Laadi SoMe Action Plan
Laadi SoMe Action Plan - Pohja sosiaalisen median toimintasuunnitelman laatimiseen.
Laatimalla SoMe Action Planin annat SoMe Studiolle luvan olla sinuun yhteydessä.