Koulutussisällöt

SoMe Studion  sosiaalisen median ja digitalisaation koulutukset vievät sinut sosiaalisen median ytimeen. Suunnittelemme ja toteutamme sosiaalisen median hyödyntämiseen suunnattuja koulutuksia sekä laajempia koulutuskokonaisuuksia. Koulutuksissamme saat välineiden käytön oppimisen lisäksi ymmärrystä siitä, miten sosiaalista mediaa ja digitalisaation mahdollisuuksia tulisi hyödyntää osana organisaatiosi toimintaa. Tässä joitakin esimerkkejä koulutuksistamme.

Digitalisaatio ja johtaminen

Digitalisaatio muuttaa paitsi liiketoimintaa ja sen lainalaisuuksia myös tapaamme toimia ja tehdä asioita. Mitä tämä tarkoittaa johtajalle? Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille niille johtajille, jotka haluavat johtaa joukkojaan edestä kohti uudenlaista tekemistä. Innostavassa koulutuksessa jokainen johtaja saa varmasti uutta näkökulmaa, ideoita ja mahdollisuuksia omaan (liike)toimintaansa.

Sosiaalinen media markkinoinnissa

Kun YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Snapchat Klout, Social Mention ja muut digitaalisen maailman ihmeet saavat pääsi pyörälle, etkä oikein pääse käsiksi markkinoinnin pihviin, hyödyt tästä taatusti. Koulutuksessa käymme läpi somepalveluiden hyödyntämistä markkinoinnissa ja tutustumme innostaviin esimerkkeihin. Pian olet askeleen lähempänä viraalihittiä.

Sähköisen markkinoinnin koulutus

Yksi kysytyimpiä kokonaisuuksiamme on sähköisen markkinoinnin koulutus. Koulutus antaa perusvalmiudet organisaation sähköisen näkyvyyden nostamiseen seuraavalle tasolle. Koulutuksessa käymme kaikki oleelliset osatekijät hyvään brändiin verkossa. Paneudumme hakukonenäkyvyyden hallintaan, sosiaalisen median käyttöön, erilaisiin analytiikkatyökaluihin, strategisen suunnittelun osa-alueisiin sekä sisällön suunnittelun teemoihin.

Verkkomarkkinoinnin kokonaisuudessa yhdistyy sisällöntuottajan ja teknisen “markkinointi-insinöörin” osaamisalueet saumattomasti yhteen, mikä tekee toiminnasta monipuolista ja haastavaa. Tämä koulutus soveltuu erityisesti yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville.

LinkedIn ja Twitter

Koko päivän kestävässä kokonaisuudessa käymme aamupäivän aikana läpi LinkedIn -tilin perustamisen, LinkedIn -asetusten hallinnan, LinkedIn profiilin rakentamisen ja optimoinnin omia tavoitteita tukeviksi, ryhmien hyödyntämisen yrityksen markkinoinnissa ja viestinnässä sekä LinkedIn yrityssivun perustamiseen.
Iltapäivän aikana tutustumme Twitterin käyttöön, tilin luontiin, Twitter -asetusten hallintaan, oman Twitterbion muotoilemiseen, hashtagien käyttöön, retwiittaamisen periaatteisiin sekä oman asiantuntijabrändin kasvattamiseen sosiaalisen median avulla. Saat myös vinkkejä siihen, miten voit mitata verkostojesi kokoa ja tehokkuuttaa suhteessa omiin tavoitteisiisi sosiaalisessa mediassa.

Facebook markkinoinnin välineenä

Päivän koulutuksessa paneudumme Facebookin perusasetusten hallintaan, yrityssivun luontiin ja hallinnointiin sekä Facebook -markkinointiin ja kilpailujen järjestämiseen. Päivän päätteeksi osaat luoda yrityssivun lisäksi alennuskuponkeja Facebookiin, mainostaa Facebookissa, ajastaa tilapäivityksiä, mitata toimintaasi Facebookissa sekä käyttää Facebookia tapahtumamarkkinoinnin välineenä. Pystyt myös itse luomaan itsellesi applikaatioita ja kilpailusivuja Facebookiin erilaisten työkalujen avulla itsenäisesti ja helposti.

Sosiaalinen media rekrytoinnissa

Sosiaalinen media rekrytoinnissa -koulutuksemme antavat sinulle perustaidot digitaalisen maailman haltuunottoon rekrytointiprosessissa tarpeistasi riippuen. Koulutuksessa opit hyödyntämään sosiaalisen median palveluita osana omaa yrityksen rekrytointitoimintaa ja työnantajakuvamarkkinointia. Haluathan tulla nähdyksi oikein oikean kohderyhmän silmissä.

Sosiaalinen media työnhaussa

Et enää vain lähettele geneerisiä hakemuksia, vaan opit tuunaamaan LinkedIn -profiilisi, hyödyntämään syötteitä ja hakukoneita osana työnhakuasi, ottamaan tehot irti Facebookista ja YouTubesta sekä  livertämään asiasi julki Twitterissä. Koulutuksissamme huomioidaan sissimarkkinoinnin lähestymistapa, ja opit suunnittelemaan itsesi näköistä työnhakua. Tämän jälkeen työnhakusi ei enää koskaan palaa ennalleen.

Asiantuntijabrändin rakentaminen sosiaalisessa mediassa ja oman itsen markkinointi

SoMe Studion Maria Rajakallio on kysytty puhuja – jopa kansainvälisesti – sosiaalisen median henkilöbrändinrakennuksen kentässä. Hän on ollut pääpuhujana Tallinan Markkinointiviikoilla 2015 aiheenaan henkilöbrändin rakentaminen sosiaalisessa mediassa. SoMe Studion asiantuntijabrändinrakennuksen kokonaisuudet soveltuvat johdoryhmien sosiaalisen median viestintätaitojen kehittämiseen, asiantuntijoiden asiantuntijabrändin kehittämiseen sekä työnhakijoiden markkinointiin hieman eri painotuksin.

SoMe Studion kumppaneina henkilöbrändinrakennuksen koulutuksissa toimivat toinennakymä oy:n Kati Lammi sekä Mielenhelmi Konsultointipalvelut ja Minna Raiko. Mielenhelmen kanssa SoMe Studio valmentaa työnhakijoita oman itsen markkinointiin sekä yrityksen johtoryhmiä parempaan ulkoiseen viestintätoimintaan sosiaalisessa mediassa 2010-luvun mediakentässä. Kati Lammin ja toinennäkymä oy:n kanssa SoMe Studio järjestää henkilöbrändäyksen valmennuskokonaisuuksia asiantuntijoille.

Community Manager – Yhteisömanagerivalmennus

Kun haluat ottaa somen työkaluksesi kunnolla ja perusteellisesti, kannattaa osallistua SoMe Studion ja Kindan Community Manager -koulutukseen. Koulutuksessa opit hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnin, asiakaspalvelun ja viestinnän välineenä. Koulutus koostuu kymmenestä lähiluennosta, sekä verkko-oppimisympäristössä toteutettavista etätehtävistä. Jokaisella  osallistujalla on mahdollisuus laatia osana koulutusta sosiaalisen median strategia organisaationsa käyttöön ammattilaisten ohjaamana. Koulutuksia järjestetään keväisin ja syksyisin. Osallistujien on mahdollista valita joko enemmän markkinointiin tai organisaation viestintään painottuva koulutuskokonaisuus.

Muut koulutukset

Järjestämme myös muita koulutuksia sekä kaikille avoimesti, että räätälöidysti asiakkaidemme tarpeen mukaan.Koulutustilamme sijaitsevat Klingendahlin kiinteistössä, Tampereella osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 A 4. kerros. Voit tutustua ja ilmoittautua suunniteltuihin koulutuksiimme täältä: http://www.somestudio.fi/events/


Jätä kommenttisi

Tilaa Somestajan uutiskirje
Saat sähköpostiisi kuukauden tärkeimmät someuutiset.
Tilaamalla uutiskirjeemme annat SoMe Studiolle luvan yhteydenottoon.

Blogiarkisto

Laadi SoMe Action Plan
Laadi SoMe Action Plan - Pohja sosiaalisen median toimintasuunnitelman laatimiseen.
Laatimalla SoMe Action Planin annat SoMe Studiolle luvan olla sinuun yhteydessä.