Palvelut

SoMe Studion palvelut kattavat sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin strategisen osaamisen pelikentät. Palvelemme asiakkaitamme suunnittelemalla heille parhaan paletin sähköisen markkinoinnin kentästä. Toteutamme sosiaalisen median kampanjoita ja koulutuksia ja olemme mukana asikkaidemme liiketoiminnan kehittämisessä siten, että sosiaalisen median palvelut otetaan huomioon osana yrityksen toimintaa sen kaikilla osa-alueilla.

Suunnittelemme ja toteutamme sosiaalisen median starategiat, digitaalisen markkinoinnin sisältöstrategiat, markkinointikampanjat ja koulutukset.  Palvelemme asiakkaitamme, jotta he voisivat palvella asiakkaitaan siellä, missä nämä viettävät aikaansa; sosiaalisessa mediassa.

SoMe Studion palvelut toteutetaan ammattitaidolla. Yrityksen toimitusjohtaja Maria Rajakallio on työskennellyt sosiaalisen median parissa vuodesta 2006 lähtien toimien muun muassa sosiaalisen median tutkimuksen, sosiaalisen median markkinoinnin ja sosiaalisen median rekrytoinnin parissa. Maria on myös ollut projektipäällikkönä verkkopalveluhankkeissa ja suunnitellut markkinointia verkossa eri palveluntarjoajille sekä konsultoinut yrityksiä ja yhteisöjä sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin paremmassa hyödyntämisessä.

 

 

 

 


Jätä kommenttisi

Tilaa Somestajan uutiskirje
Saat sähköpostiisi kuukauden tärkeimmät someuutiset.
Tilaamalla uutiskirjeemme annat SoMe Studiolle luvan yhteydenottoon.

Blogiarkisto

Laadi SoMe Action Plan
Laadi SoMe Action Plan - Pohja sosiaalisen median toimintasuunnitelman laatimiseen.
Laatimalla SoMe Action Planin annat SoMe Studiolle luvan olla sinuun yhteydessä.